Åbningstider

1. september - 30. juni  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket
Obs. Se åbningstider ifm. ferier og jul

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2017

 

16.-20. oktober kl. 12-16. Efterårsferie for børn
1000 snore

Kom og vær med til at vikle museet ind i farvede snore. Karoline H Larsen og 5b fra Sønderlandsskolen har begyndt kunstværket, og i efterårsferien kan alle være med til at arbejde videre med det. 

Hvert år i efterårsferien har Holstebro Kunstmuseum et særligt arrangement, der er rettet mod børn, unge og voksne. I år hedder projektet '1000 Snore', og det skal tages helt bogstaveligt. Børn og voksne skal vikle ét af museets udstillingsrum ind i 1000-vis af farvede snore.

I ugen op til efterårsferien har billedkunstneren Karoline H Larsen og 5b fra Sønderlandsskolen i Holstebro forberedt projektet. De har skabt en stor installation, som det er meningen, at publikum skal arbejde videre på, så rummet ved efterårsferiens afslutning er et kæmpespind af farvede snore.  
 
Karoline H Larsen er kendt for sine Collective Strings aktioner, hvor hun spinder rum, bygninger og udearealer ind i snore i mange forskellige farver. Og selvom de færdige installationer er utroligt flotte, er det lige så meget processen, der er vigtig for Karoline. 
 
Det er nemlig ikke Karoline alene, der trækker de farvede snore. Hun får altid hjælp. I ugen op til efterårsferien af 5.b. fra Sønderlandsskolen, og deres lærer Lillian Jepsen. Og i efterårsferien af publikum.  
 
I slutningen af september havde eleverne fra 5.b. og Karoline en fælles workshop, hvor de eksperimenterede og fik ideer til, hvordan de kunne spinde rummet ind i snore. Og i ugen op til efterårsferien lavede de så grundlaget for det der skal ske i efterårsferien, ved at trække de farvede snore i et af museets udstillingsrum. 
 
Men værket er som sagt langt fra færdigt. I efterårsferien er det så publikums tur til at arbejde videre med børnenes og Karolines værk. Og man får hjælp af museets medarbejdere. 
 
Projektet er støttet af Statens Kunstfonds Huskunstnerordning og af Holstebro Kommune.     
 
 
 
 
Tilbage