Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2018

 

31. juli 2018 kl. 19 Cykeltur til kunsten i Holstebro

Igen i år inviterer Kunstformidler Peter Haarby på en række aftencykelture, der fører forbi nogle af de kunstværker, der befinder sig udenfor Holstebros centrum. 
 
Det er blevet en fast sommertradition, at kunstformidler Peter Haarby i løbet af sommeren, arrangerer en række aftencykelture til kunsten i Holstebro. I år er ingen undtagelse - 4 gange i løbet af sommeren kan man komme med på cykeltur rundt til den kunst, der ikke er placeret i bymidten. 
 
Første gang er tirsdag den 15. maj kl. 19 med start fra Kunstmuseet. Ruten går via Sønderbrogade, langs Storåen til Frøjkvej hvor Peter Haarby fortæller om Erik Heides skulpturer ved Birns Jernstøberi. 
 
Derefter cykles der til Døesvej, hvor der bl.a. vil være stop ved Uddannelsescenter Holstebro og HF samt Helge Bertrams udsmykning af den tidligere svømmehal. 
 
Der vil også være stop ved Gråkjær Arena inden turen går ind mod midtbyen, hvor der afsluttes kl. 21 ved det Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis 'Kvinde på kærre' sænkes ned i sit natteskjul. 
 
Turen er på ca. 12 km. og der køres i et roligt tempo, så alle kan være med. Det er gratis at deltage i turen, der er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro. 
 
Tilbage