Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2018

 
Signe Bailey: Cilia frugtfad, indfarvet stentøjsler og gummi Signe Bailey: Cilia frugtfad, indfarvet stentøjsler og gummi

29.-30. september 2018 - begge dage kl. 11-17 Kunsthåndværkermarked Gratis entre

I weekenden 29.-30. september kan man møde en række dygtige kunsthåndværkere, der præsenterer deres arbejder på museet. Begge dage kl. 11-17. Gratis entré.

Lørdag den 30. september slår Holstebro Kunstmuseum dørene op til årets kunsthåndværkermarked. Her kan man kan møde 25 dygtige kunsthåndværkere, der på hver deres stand viser egne arbejder. Og hvor man - hvis der er et smykke eller en bluse der falder i ens smag - også kan købe det. 
 
De 25 kunsthåndværkere, man kan møde på markedet, arbejder med tekstil, og beklædning keramik, glas, læder, træ og pil samt smykker og knive.  
 
Tidligere arrangerede Holstebro Kunstmuseum et kunsthåndværkermarked i november måned på det daværende Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museum (nu Huset for Kunst&Design). Men det lå stille indtil sidste år, hvor museet igen besluttede at forsøge sig med et efterårskunsthåndværkermarked. 
 
’Sidste år startede vi lidt forsigtigt ud med 16 deltagere, der var fordelt i én af vores udstillingssale. Markedet blev så stor en succes, at vi besluttede at gentage det i år’, fortæller Henrik Hadsund, der er initiativtager til kunsthåndværkermarkedet. ’Vi har endda udvidet arrangementet så vi i år har inviteret 25 kunsthåndværkere til markedet – 9 flere end sidste år – som fordeler sig over 2 af museets udstillingssale’.
 
Flg. kunsthåndværkere deltager:

Glas: Lotte Thorsøe , Anne Flohr, Marlene Nørhave og Pia Nissen   

Pil: Anne Mette Hjørnholm 
Kniv: Jens Rahbek
Læder: Margit Andersen 
Træ: Ole Mathiesen  

Markedet har åbent lørdag den 29. og søndag den 30. september - begge dage kl. 11-17. Begge dage er der gratis adgang til museet.  
  Tilbage