Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2018

 

2. december 2018 kl. 14 Vi synger julen ind

Ved december måneds søndagskaffe i Museumscaféen synger vi under ledelse af valgmenighedspræst Peter Hedegaard adventen ind.

Søndag den 2. december kl. 14 markerer Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum første søndag i advent ved søndagsarrangementet ”Vi synger adventen ind” i Museumscaféen. Vi har indbudt Peter Hedegaard med akkompagnement til at lede hyggelig fællessang på denne første søndag i december, hvor julen så småt står for døren.
 
Arrangementet begynder kl. 14, hvor der serveres gløgg og æbleskiver, hvorefter vi under kyndig ledelse af Peter Hedegaard sammen synger adventssange. Peter Hedegaard er et kendt ansigt i Holstebro, hvor han siden 2005 har været præst ved Holstebro Valgmenighed. 
 
Museumskaffe er et nyt initiativ, som Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum sammen med Museumscaféen har taget i forbindelse med indvielsen af museernes nye fælles indgangsparti. Den første søndag i hver måned vil der enten være museumskaffe eller museumsbrunch kombineret med et emne, som falder lidt uden for det, som museerne normalt beskæftiger sig med. Denne første søndag i advent har vi dog skiftet kaffen og kagen ud med gløgg og æbleskiver, så julefreden på hyggelig vis kan sænke sig over os, mens vi nyder fællesskabet ved sammen at synge adventssange. 
 
Museums-”gløgg og æbleskiver” koster 95 kr. Af hensyn til serveringen beder vi om, at man forhåndstilmelder på mail: info@holstebro-museum.dk – eller på telefon 2118 7869. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 29. november.
 
Tilbage