Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag - fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag (ikke helligdage) Lukket
   

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2019

 

3. marts 2019 kl. 10:30 Museumsbrunch - Udsolgt

Der har været en overvældende interesse for museumsbruchen søndag den 3. marts kl. 10:30 med Lisbet og Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner, så der er desværre ikke flere pladser. 

Holstebro Auktioner har eksisteret siden 1985, og er i dag ét af Danmarks største og mest velrenommerede Auktionshuse. Salget af Kaj Munks og Karen Blixens biler var med til at gøre auktionshuset kendt langt ud over Holstebro. Men også de tilbagevendende auktioner med alt fra hittegodscykler, moderne møbler og porcelæn er store tilløbsstykker. Vi har inviteret Lisbet og Hans Jørgen Eriksen til en uformel snak, om hammerslagspriser, om hvorfor noget er mere værd end andet og hvorfor for eksempel frimærker ikke længere opnår høje priser på auktioner og om hele retro- og ’guld-fra-gemmerne-bølgen’. 
 
Vi skal også høre om et auktionshus laver andet end at sælge ting. Og måske har Lisbet og Hans-Jørgen Eriksen også en og anden pudsig historie med fra deres lange karriere. 
 
Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer brunch. 
 
Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 150 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 97 42 45 18 eller på mail info@holstebrokunstmuseum.dksenest torsdag den 28. februar 2019. 
 
Tilbage