Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2019

 

7. april 2019 kl. 14:00 Museumskaffe og bueskydning - AFLYST

Vi har inviteret Holstebro Bueskytteforening til Museumskaffe i Museumscaféen, hvor vi skal høre om foreningen, hvad der gør en bueskytte god - og få tips til hvordan man rammer plet. 
 
I Holstebro er der mange idrætsforeninger, hvor både dedikerede amatører og dygtige talenter dyrker deres sport på et højt niveau. En af de foreninger er Holstebro Bueskytteforening. Vi har inviteret et par af klubbens dygtige skytter til museumskaffe og til en uformel snak om bueskydning, hvordan man træner og sætter sig op til store turneringer, hvad der gør en bueskytte god – og måske bueskytterne også kan løfte sløret for, hvordan man rammer plet hver gang. 

Museumskaffe er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer kaffe. 
 
Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 95 kr., og tilmelding skal ske til Holstebro Museum på mail info@holstebro-museum.dk – eller på telefon 21 18 78 69 senest torsdag den torsdag den 28. marts 2019.
 
Tilbage