Tir-fre: kl. 12-16

Åbent mandag i uge 7 og 42

den 27. marts kl.13-15 Kreativ påskeferie med børnene: 'Alberts arketyper'

Krea-kittet: 'Alberts arketyper'.

Denne påskeferie kan vi ikke invitere jer indenfor på museet på grund af corona-restriktionerne. Til gengæld ser vi frem til at uddele en to-go familieaktivitet: Et krea-kit, som kan afhentes lørdag den 27. marts ved Klitferie – feriehuse ved Vesterhavet mellem kl. 13 og 15*

For Holstebro Kunstmuseum er det vigtigt at tilbyde en social og kreativ aktivitet for de mange børn og børnefamilier, der holder påskeferie, men som af gode grunde ikke kan besøge de lokale kulturinstitutioner og få de oplevelser, som mange plejer at få sammen i ferien. Derfor tilbyder museet en kreativ opgave, der kan løses derhjemme, og som samtidig skaber et kunstnerisk, kreativt indhold i familiehyggen.

Krea-kittet er udviklet til børnefamilier med børn i alderen 5 -14 år, men er for alle kreative sjæle. Opgaverne er lavet med inspiration fra den aktuelle, men desværre lukkede, særudstilling Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år (20. februar til 16. maj 2021). Med materialerne fra kittet kan man eksperimentere med farver og former og designe sin egen Mertz-inspirerede mulepose. Museet håber at se familierne tilbage på museet, lige så snart museet må åbne igen.

Praktisk information
Krea-kittet er gratis og afhentes efter først til mølle-princippet, da der er begrænset antal. Museet opfordrer til at overholde forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer, holde god afstand til hinanden samt at voksne bærer mundbind ved afhentning.

*Hvor og hvornår
Klitferie – feriehuse ved Vesterhavet lørdag den 27. marts mellem kl. 13.00 og 15.00. Adressen er Havvej 4, 6990 Ulfborg.
OBS: Der er desuden mulighed for at hente kittet på forpladsen ved Holstebro Kunstmuseum torsdag den 1. april mellem kl. 11.00 og 13.00