Tir-fre: kl. 12-16

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 7 og 42

Søndag den 18. juli 2021 kl. 14 Sommeromvisning

Sommeren er over os, og som et særligt tilbud arrangerer Holstebro Kunstmuseum en sommeromvisning, hvor vi dykker ned i udvalgte værker på tværs af museets samlings- og særudstillinger.

Sommeromvisningen er for dem, som har lyst til at dykke ned i museets samling og enten lytte til, eller deltage aktivt i samtaler om vores oplevelser af kunsten.
På omvisningen vil vi blandt andet komme omkring den aktuelle særudstilling LAWRENCE WEINER - CLOSE TO A RAINBOW, vores nyeste værk af Sonja Ferlov Mancoba, Skovbillede (1930erne) samt samlingspræsentationen med den danske billedkunstner Kirsten Christensen.

Omvisningen finder sted søndag d. 18. juli kl. 14.00 og varer ca. 1 time.
Det er gratis at deltage efter betalt entre til museet.
Reserver dine billetter her

OBS: Husk coronapas ved besøg på kunstmuseet.

Vi mødes ved billetteringen.

Formidlingsinspektør, Katrine Sofie Jepsen, ser frem til at tage os med rundt på museet - vi starter med en tur i museumshaven foran den nyerhvervede udsmykning af Lawrence Weiner.