Tir-fre: kl. 12-16

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 7 og 42

2021

Samtalesalon d. 7. juli 2021 kl.16-18 Samtalesalon - Hvad betyder billedkunsten for dig?

Hvad gør billedkunst ved dig? Og hvordan oplever du den? Vi er nysgerrige efter at høre om lige netop dine oplevelser med kunsten. Derfor inviterer vi til samtalesalon d. 7. juli kl. 16-18 på Holstebro Kunstmuseum.

Holstebro Kunstmuseum er blandt seks udvalgte kunstinstitutioner i Danmark, som samarbejder med Bikubenfonden om fondens undersøgelse af billedkunstens betydning. Salonen faciliteres af rådgivningsfirmaet Seismonaut.

Alle er velkomne til at deltage, og vi glæder os til at høre om forskellige oplevelser med kunsten. Du kommer til at udveksle kunstoplevelser med andre deltagere, bliver præsenteret for forskellige billedkunstværker og er med til at undersøge, hvilken betydning kunst har for os hver især.

Vi serverer kaffe og forfriskninger ved salonen.

Der er begrænsede pladser, så tilmelding sker ved mail til sds@seismonaut.com - senest mandag d. 5. juli.
Ved tilmelding beder vi dig notere navn, alder og hvad du laver til dagligt. I emnefeltet på mailen skriver du "Tilmelding samtalesalon Holstebro Kunstmuseum”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Foto: Thomas Møller Jensen