Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2021

 

Søndag den 3. oktober 2021 kl.10:30 Museumsbrunch | Klassiske Dage


Søndag d. 3. oktober kl. 10:30 inviterer Holstebro Kunstmuseum til bruncharrangement i anledning af Klassiske Dage – Holstebro International Music Festival. Brunchen akkompagneres af guitarens blide toner med fokus på den prishædrede italienske guitarist Alberto Mesirca.


Efter en skøn brunch serveret af Restaurant Støberiet samt en introduktion ved Janne Thomsen, fløjtenist og kunstnerisk leder af Klassiske Dage, byder vi på en koncert med den prishædrede italienske guitarist Alberto Mesirca (f. 1984). På programmet er musik af Gluck, Purcells velkendte ’Music for a while’ og et af guitarlitteraturens hovedværker: Schuberts ’Notturne’ for guitar, fløjte, bratsch og cello.  

 
Dagens optrædende er: Alberto Mesirca (guitar), Marcelo Nisinman (bandoneon). Fra Ensemble MidtVest medvirker Jonathan Slaatto (cello) og Sanna Ripatti (bratsch), Janne Thomsen (fløjte).

Praktisk information
Prisen for brunch og koncert er 295 kr.
Bestil billet her senest torsdag den 30. september 2021 kl. 12. 
 
Billetten giver desuden adgang til Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum, hvor koncerten finder sted i særudstillingen LAWRENCE WEINER – CLOSE TO A RAINBOW på Holstebro Kunstmuseum.
_
Museumsbrunch finder sted i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet. Henover efterårets, vinterens og forårets første søndage i hver måned samles vi til en lækker brunch for at opleve og blive klogere på spændende mennesker og emner inden for et bredt spekter af historie, kunst og kultur. Bruncharrangementerne kan byde på talks, performances, koncerter, omvisninger m.m.
 
Klassiske Dage – Holstebro International Music Festival er et enestående koncert- og kulturtilbud for børn og voksne. Festivalen har siden 2005 inviteret nogle af verdens fineste klassiske musikere indenfor i Holstebro. 
2021 er året for den 17. version af Klassiske Dage. Under overskriften NOSTALGI - Astor Piazzolla 100 år har Klassiske Dage og Jazz Nights fokus på brydningslinjen mellem jazz og klassisk musik, som under festivalen forenes i flere fælles koncerter. Læs mere om festivalen, Jazz Nights og se det fulde program via www.klassiskedage.dk


Alberto Mesirca. Pressefoto
Tilbage