Åbningstider

1. - 30. september  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Tilgængelighed

Handicapadgang til museet
Museets handicapindgang befinder sig pga. ombygningen af Holstebro Museum for tiden på adressen Sønderbrogade 4 - overfor Kvickly. Ring venligst på museets telefon 9742 4518 ved ankomst, og vi kommer og lukker op. Der kan parkeres i forbindelse med indgangen. 

Lift og elevator
Der er lift fra museumsvilla til stueetage og elevator fra stueetage til underetage. OBS liften fra Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseums indgang og Museumscaféen er desværre pt. ude af drift. For adgang til Holstebro Kunstmuseums udstillinger henviser vi til Holstebro Kunstmuseums handicapindgang.

Handicapvenlige toiletter

Der findes handicapvenlige toiletter på begge etager.

Ledsagekort udstedt af DH's Brugerservice
Gratis adgang til ledsager til handicappede mod forevisning af ledsagekort udstedt af DH's Brugerservice (Danske Handicaporganisationer).

Manglende tilgængelighed

Adgang til Holstebro Kunstmuseum, fra Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseums indgang samt Museumscaféen, er desværre pt. ikke mulig.

Fra Holstebro Kunstmuseums handicapindgang har kørestolebrugere fuld tilgængelighed til Holstebro Kunstmuseums udstillinger. 


El-motoriserede køretøjer 
Af sikkerhedshensyn er det kun tilladt at benytte el-motoriserede køretøjer mv. med en max. hastighed på 6 km/t - svarende til skridttempo - i museet.