Åbningstider

Tir-fre: kl. 12-16

Lør-søn: kl. 11-17

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 42

 
  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Andre tilbud

Kunst&Design
Kundt&Design er et undervisningstilbud til unge mellem 16 og 22 år der vil forberede sig til optagelse på kunstakademier, designskoler og tilsvarende kreative uddannelser.

Kunst&Design henvender sig til unge mellem 16 og 22 år (mulighed for dispensation), der gerne vil arbejde med billedkunst, og som har en ambition om at søge optagelse på kunstakademierne i København, Århus eller Odense, designskolerne i København eller Kolding eller en anden videregående kreativ uddannelse.

Undervisningen på Kunst&Design foregår på højt niveau. De studerende arbejder i et spændende miljø, hvor de vil møde professionelle kunstnere og andre unge, der deler deres interesser.

For at blive optaget på Kunst&Design skal man have evner og interesse for at arbejde med billedkunst. Man skal være indstillet på, at undervisningen skal følges, og at den vil optage meget af ens tid i de 3 år, den varer. Til gengæld får de studerende en enestående mulighed for at udvikle deres kunstneriske evner og sig selv.

Undervisningen på Kunst&Design er tilrettelagt, så man samtidig kan følge uddannelsen på en ungdomsuddannelse – f.eks. Gymnasiet, Handelsskolen eller Teknisk Skole. KUnst&Design er  ikke SU-berettiget.

Se mere på Kunst&Designs hjemmeside.

Kunst&Design er del af Dansk Talentakademi, der samler Holstebros talentuddannelser: Musikalsk GrundKursus, Kunst&Design, GrundKursus i Dans, GrundKursus i Scenekunst og ForfatterGrundKursus.

Se mere på Dansk Talentakademis hjemmeside