Åbningstider

Tir-fre: kl. 12-16

Lør-søn: kl. 11-17

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 42

 
  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Kunst & Design

Kunst & Design (tidligere BGK) er en afdeling af Holstebro Kunstmuseum. Kurset blev oprettet i 2005 og har til huse i det tidligere Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet, hvor undervisningen startede i august måned samme år under ledelse af billedkunstneren, afdelingsleder Lotte Kjær.

Målgruppe
Kunst&Design henvender sig til unge mellem 16 og 22 år (mulighed for dispensation), der gerne vil arbejde med billedkunst, og som har en ambition om at søge optagelse på kunstakademierne i København, Århus eller Odense, designskolerne i København eller Kolding eller en anden videregående kreativ uddannelse.

Undervisningen
Undervisningen på Kunst & Design foregår på højt niveau. De studerende arbejder i et spændende miljø, hvor de møder professionelle kunstnere og andre unge, der deler deres interesser. Undervisningen på Kunst&Design er tilrettelagt, så man samtidig kan følge uddannelsen på en ungdomsuddannelse – f.eks. Gymnasiet, Handelsskolen eller Teknisk Skole. Kunst&Design er desværre ikke SU-berettiget.

Optagelse
For at blive optaget på Kunst & Design skal man have evner og interesse for at arbejde med billedkunst. Man skal være indstillet på, at undervisningen skal følges, og at den vil optage meget af ens tid i de 3 år, den varer. Til gengæld får de studerende en enestående mulighed for at udvikle deres kunstneriske evner og sig selv.

Dansk Talentakademi
Kunst & Design udbydes af Dansk Talentakademi, der samler Holstebros talentuddannelser: Musikalsk GrundKursus, Billedkunstnerisk GrundKursus, GrundKursus i Dans, GrundKursus i Scenekunst og ForfatterGrundKursus.