1. - 30. september

Pressemeddelelser 2010

Dansk Videokunst

Download pressemeddelelsen

Mange har måske undret sig over nogle af de indslag, der har været vist på Musikteatret Holstebros storskærm den seneste måned. Oceaner der står på højkant, svømmende guldfisk, kornmarker med orange glimt og en kvinde der går i højhælede sko i sne og is.

De små film er alle led i Musikteatret Holstebros og Holstebro Kunstmuseums videokunstprojekt ”Terrain Video – Video på kanten”, som de næste to år præsenterer ny, dansk videokunst i Holstebro.

Onsdag den 6. november kl. 19.30 kan man få mere at vide om videokunst i Danmark, når den ene af de to kuratorer bag projektet Jeanette Land Schou, besøger Holstebro Kunstmuseum og fortæller om ideen bag ”Terrain Video – Video på kanten” og de deltagende kunstnere.

Jeanette Land Schou er selv videokunstner og arbejder samtidigt som underviser i videokunst på kunstakademiet i København. Hun har også været initiativtager til foreningen Fast Video, der gennem en årrække viste videokunst i det offentlige rum i København.

”Terrain Video – Video på kanten” vises hver dag på Musikteatret Holstebros storskærm kl. 7.30, kl. 17.00 og kl. 19.00. Frem til den 20. oktober vises videoer, der alle tematiserer natur og kultur. Og fra den 20. oktober vises et program med videoer af Jacob Tækker.

Fakta:
Tid Onsdag den 6. oktober 2010 kl. 19.30