1. - 30. september

Pressemeddelelser 2010

HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM LUKKER NED

Download pressemeddelelsen

Fra den 25. oktober lukker Holstebro Kunstmuseum midlertidigt frem til begyndelsen af februar 2011, hvor museet genåbner og indvier sin nye tilbygning Færchfløjen. Samtidigt genåbnes det øvrige museum i en ny og moderniseret udgave, bl.a. med ny reception og butik. Lukningen sker 14 dage tidligere end annonceret i museets sæsonprogram.

”Det er selvfølgeligt ærgerligt, at vi må lukke 14 dage før planlagt” siger museumsdirektør Folke Kjems. ”På den anden side får vi nu muligheden for at få vores indgang og butik moderniseret, så vi kan gi’ publikum den bedst mulige betjening, når Færchfløjen åbner”.

Færdiggørelsen af Færchfløjen i øvrigt skrider planmæssigt frem. I slutningen af oktober overdrager entreprenøren bygningen til Holstebro Kunstmuseum. Herefter skal museets personale i gang med at indrette og lære det nye hus at kende. Bl.a. skal der indrettes et helt nyt magasin, John Olsens ”Undrekammer” skal flyttes og museets samling skal hænges op på en helt ny måde.

Endelig skal de sidste detaljer i forbindelse med museets store åbningsudstilling, som kommer til at fylde hele Færchfløjen, falde på plads.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til museumsdirektør Folke Kjems eller kunstformidler Peter Haarby – på tlf. 9742 4518.