Pressemeddelelser 2010

Efterårsferie på Holstebro Kunstmuseum

Download pressemeddelelsen

I uge 42 er der Efterårsferie. Og efterårsferie betyder altid aktiviteter for børn på Holstebro Kunstmuseum. Så fra mandag den 18. oktober og de næste fem dage har børn mulighed for at udfolde sig med pensel og maling på Holstebro Kunstmuseum.

Som de fleste ved, er Holstebro Kunstmuseum ved at udvide med en helt ny fløj, hvor der fremover skal vises særudstillinger. Det er de voksne, der på alle måder har bestemt hvordan den skal se ud, og hvad der skal ske i den nye fløj.

Men hvad nu hvis børnene fik lov til at bestemme? Hvordan ville museet så komme til at se ud? Og hvad skulle der så ske på museet?

Det har børnene mulighed for at give deres bud på i efterårsferien, hvor museet inviterer til maleværksted på museet. Museet har købt rigeligt med maling, masser af pensler og kraftigt papir, så børnene kan tegne og male deres forestilling om hvordan et fedt og spændende kunstmuseum kunne se ud.

Alle tegningerne samles på ét stort banner, som efter efterårsferien bliver hængt op på museets facade. Så kan alle se, hvilke tanker børnene har gjort sig om fremtidens museum.

Alle er velkomne, og der er gratis at deltage. Forældre og bedsteforældre er selvfølgelig også velkomne.

Tid: mandag den 18. – fredag den 22. oktober dagligt kl. 12.30 – 15.30.
Sted: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro
Entre: Gratis

Kontakt: Kunstformidler Peter Haarby. Tlf. 9742 4518; mail: ph@holstebrokunstmuseum.dk