1. april - 30. juni
Mandag (ikke helligdage)     lukket

Pressemeddelelser 2011

Museets logo er udgangspunkt for den nye hjemmesides design Museets logo er udgangspunkt for den nye hjemmesides design

Ny Hjemmeside

Download billede til pressebrug
I 1967 lavede Albert Mertz ”Museet er Åbent” til Holstebro Kunstmuseum, der nu har været udgangspunkter for designet af museets nye hjemmeside.

Ny Holstebro Kunstmuseum åbner først om en god måneds tid den 1. marts 2011. Men allerede i denne uge, giver museet sine brugere en lille forsmag på, hvad det nye museum har at byde på.

Museet lancerer nemlig en helt ny hjemmeside, der rummer masser af oplysninger om museets kommende udstillinger og arrangementer. Den nye hjemmeside kan man se, hvis man klikker sig ind på www.holstebrokunstmuseum.dk. Her vil man fremover kunne holde sig orienteret om museets udstillinger og aktiviteter.

Lige nu kan man således læse om museets store åbningsudstilling ”Sjælens spejl – naturfølelsen i dansk kunst”, og om de mange arrangementer der knytter sig til udstillingen. Og vil man vide, hvad det sker resten af året på udstillingsområdet, kan man også læse om det på den nye hjemmeside.

Hjemmeside rummer også oplysninger om museets samlinger. Man kan både læse om de kunstnere, der er repræsenteret på museet og se værker fra samlingen af kunstnerne. Et særligt afsnit fortæller om museets arkitektur og om den nye Færchfløj.

Hjemmesidens design tager sit udgangspunkt i museets logo ”Museet er åbent”. Det er lavet af kunstneren Albert Mertz i 1967. Logoet kender alle der har besøgt museet. Det er nemlig motivet på det metalskilt, der hænges ud når – ja – museet er åbent.

Hjemmesiden har en særlig nyhedsbrevsfunktion, som alle kan tilmelde sig. Og i tilknytning til hjemmesidens undervisningsdel kan lærere tilmelde sig et nyhedsbrev, der særligt er rettet mod dem.

Museets håber, at den nye hjemmeside fremover vil blive et vigtigt element i kommunikationen med museets brugere. En engelsk version, der forventes færdig i løbet af foråret skal også sikre, at kunstinteresserede fra udlandet kan orientere sig om museets udstillinger og samlinger.

Yderligere informationer om hjemmesiden kan fås ved henvendelse til kunstformidler Peter Haarby – på telefon 9742 4518, på ph@holstebrokunstmuseum.dk – eller via museets hjemmeside www.holstebrokunstmuseum.dk.