1. - 30. september
Mandag     lukket

Pressemeddelelser 2012

Maleriet og virkeligheden

For tiden viser Holstebro Kunstmuseum udstillingen Ude af fokus, der viser malerier af ni danske samtidskunstnere, der alle maler motiver fra den virkelighed, der omgiver os.

Onsdag den 8. februar kl. 19:30 fortæller museumsinspektør Jakob Vengberg Sevel om udstillingen. Jakob Vengberg Sevel er museumsinspektør på Holstebro Kunstmuseum og har tilrettelagt Ude af Fokus.

Udstillingens ni kunstnere forholder sig alle i deres maleri til virkeligheden. De maler virkeligheden, og de maler den, så vi kan se, hvad billederne forestiller. Det er der ikke noget nyt i – det har malerne altid gjort, bare på forskellige måder afhængig af den tid, de har levet i.

Ved foredraget vil Jakob Vengberg Sevel med udgangspunkt i udstillingen fortælle om, hvordan maleriet gennem tiden har forholdt sig til virkeligheden, og hvordan de ni samtidskunstnere på Ude af fokus forholder sig til og fortsætter kunstens lange tradition for virkelighedsskildring.

Tid Onsdag den 8. februar kl. 19:30
Sted Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro