Åbningstider

Tir-fre: kl. 12-16

Lør-søn: kl. 11-17

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 42

 
  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2014

Aktivitetseftermiddag for børn og voksne


Aktivitetseftermiddag om mønstre med udgangspunkt i udstillingen med værker af Anna Sørensen. Vi ser på kunst med mønstre og arbejder derefter med mønstre. 
Hvordan gør kunstnerne, når de laver deres billeder og skulpturer? Det forsøger Holstebro Kunstmuseum nu at formidle på en helt ny og anderledes måde, når kunstformidler Peter Haarby inviterer børn og voksne til Aktivitetseftermiddag på museet lørdag den 1. februar kl. 13:30. 
 
Her kan man komme og lave mønstre på samme måde som kunstneren Anna Sørensen, der lige nu er aktuel med udstillingen ”Clay Walk”, hvor hun dekorerer lerkrukker med sine mønstre. Sammen med udstillingen viser museet nogle af de farvestærke malerier som Anna Sørensen også laver og som museet har købt til sin samling.  
 
Aktivitetseftermiddagen indledes med, at deltagerne sammen med kunstformidler Peter Haarby kigger på Anna Sørensens billeder og krukker. Derefter skal deltagerne selv i gang med at lave mønstre. Peter Haarby er med hele vejen og fortæller løbende og giver råd og vejledning. Som afslutning på eftermiddagen kigger deltagerne sammen på hinandens billeder og sammenligner dem med Anna Sørensens. 
 
Aktivitetseftermiddag er for både børn og forældre. Børn skal være min. 7 år gamle for at kunne deltage. 
 
Museet stiller papir, blyanter, farvekridt og andre materialer til rådighed. Men man er også velkommen til at medbringe egner materialer. 
 
Det er gratis at deltage, men der betales normal entre til museet.   
 
Fakta
Tid: Lørdag den 1. februar kl. 13:30 – 15:30
Sted: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej nr. 2 A, 7500 Holstebro
 
 
 
Tilbage