Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2015

FAMILIEDAG PÅ HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM


Studerende fra VIA laver en dag fuld af aktiviteter for børn og voksne
 
Lørdag den 10. januar inviterer Holstebro Kunstmuseum til Familiedag. Her vil museet syde af aktiviteter, der er specielt tilrettelagt for børn og børnefamilier. Det er 5 studerende fra pædagoguddannelsen på VIA University College, der har tilrettelagt dagen som led i deres uddannelse. 
 
Familiedagen sætter fokus på at give børn og forældre en god oplevelse, ved at formidle kunst på andre måder, end dem man normalt møder på museet. Der vil bl.a. kunne opleves hatteteater hvor ét af museets kunstværker formidles på en ny og overraskende måde. Børnene kan også få en 'Malebog', som de kan arbejde i under besøget. Og der vil også blive indrettet et portræt værksted, hvor børn og voksne kan prøve at tegne deres eget portræt - eller tegne hinanden - og sammenligne det med de portrætter, som der er udstillet i museet.
 
Alle aktiviteterne er tilrettelagt så børn og voksne får en fælles oplevelse.   
 
Familiedagen er del af et projekt der hedder Samskabelse. Her skal de studerende fra Pædagoguddannelsen udvikle nye pædagogiske tiltag i samarbejde med den institution, de er knyttet til.
 
”De fleste studerende der er i ’Samskabelse’ er knyttet til pædagogiske institutioner. Så det er lidt usædvanligt at Kunstmuseet er med” siger kunstformidler Peter Haarby, der er de studerendes kontaktperson. ”Men vi så en mulighed for at få ny inspiration til vores formidling gennem projektet. Og vi venter os meget af den Familiedag, som de fem studerende har arrangeret”. 
 
Ét af de nye tiltag som afprøves i forbindelse med Familiedagen er, at arrangementet synliggøres via Facebook – et medie, som Holstebro Kunstmuseum ikke har de store erfaringer med. 
 
Familiedagen starter kl. 11 og slutter kl. 15. Aktiviteterne afvikles løbende, så man kan komme og gå til de forskellige aktiviteter. Det er gratis at deltage, men der betales normal entre til museet. 
 
FAKTA
Hvad: Familiedag på Holstebro Kunstmuseum
Hvornår: Lørdag den 10.januar mellem kl. 11 og kl. 15. 
Hvor: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
 
Kontakt: Kunstformidler Peter Haarby; tlf. 9742 4518; ph@holstebrokunstmuseum.dk
Eller Alice Langelykke Andersen; tlf. 50902820; aliceandersen1212@gmail.com 
 
Tilbage