Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2016

HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM BESÆTTES AF 100 BØRN

Tirsdag den 29. november sker der noget usædvanligt på Holstebro Kunstmuseum. Fra kl. 10 og tre timer frem bliver Museet besat af over 100 børn. Børnene indtager museets Færchfløj, hvor de lægger sig til at sove! Og mens de sover, skal de drømme og få fantastiske ideer til, hvordan fremtidens Holstebro kunne komme til at se ud. 
 
Bag den usædvanlige aktion står Kunstpartiets borgmesterkandidat Jeppe og hans førstedame Linda, der har gjort november til Børnenes og Ungdommens måned. Det børnene drømmer og tænker med de sover på museet kommer til at indgå i ’Kunstpartiets Manifest til Ungdommen’, som bliver del af Kunstpartiets program. 
 
Jeppe og Linda har planlagt en masse aktiviteter i forbindelse med besættelsen af museet. Inden børnenes formiddagslur kommer der til at udspille sig en revolutionær pudekamp mellem børnene. Der dukker også 50 genfærd op, og der opføres dans, musik, teater ligesom børnene får en godnathistorie inden de skal sove.
 
Og som afslutning på forløbet uddeler Jeppe og minigrisen Torben ’Det gyldne æble’ til det barn, der kommer med den bedste ide, og ’Ungdommens Borgmester’ udnævnes. 
 
Det er børn fra Børnehaven Filosoffen, Sønderlandskolen, Ellebækskolen samt Børne- og Ungecentret Østervang, der besætter museet. Og de aktiviteter, der indrammer aktionen, udføres af bl.a. Orkesterefterskolen, orkestret Herren & Fruen, Balletskolen, elever fra Rolf Krake skolen, minigrisen Torben, historiefortæller Ingrid Hvass samt skuespilleren Taylor Alling og danseren og koreografen Ashai L. Arop. Og selvfølgelig Jeppe og Linda. 
 
I forbindelse med aktionen vil det først være muligt at opleve udstillingen Væren Værket Verden fra kl. ca. 13.  
 
Fakta
Hvad:     Det Gyldne Æble – Holstebro Kunstmuseum besat
Hvornår: Tirsdag den 29. november kl. 10-13  
Hvor:     Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
 
Kontakt: Kunstformidler Peter Haarby: tlf. 9742 4518; ph@holstebrokunstmuseum.dk
        Eller
        Jeppe og Linda; tlf. 2446 6156; kunstpartiet@gmail.com
    
 
      
    
 
Tilbage