Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2016

SIDSTE CHANCE FOR OMVISNING I FETICH-UDSTILLING

 
Når man siger at man beskæftiger sig med fetich, vil der måske være nogle, der vil undre sig. Er fetich ikke noget med lak, kæder og stiletter? Og handler det ikke om erotisk lyst og begær? 
 
At det ikke nødvendigvis behøves at forholde sig på den måde, kan man opleve, når kunstformidler Peter Haarby inviterer til omvisning i Holstebro Kunstmuseums aktuelle udstilling ’Fetich – begærets objekter’ onsdag den 24. august kl. 19:30. 
 
Der er stiletter og kæder med på udstillingen. Og den handler også om erotik. Men den handler i lige så høj grad om, hvorfor ting – sko, tøj og kunst – kan få så stor betydning for os, at det næsten kommer til at minde om et erotisk begær.  
 
Kunstformidler Peter Haarby fortæller på omvisningen om de ’rigtige’ feticher – små magiske, afrikanske statuetter, som folk i Vestafrika brugte for at opnå kontakt med guderne og forfædrene. Om kunstnerduoen Elmgreen & Dragsets der har givet Thorvaldsen skulpturer tøj på. Om hvordan en Loius Vouitton-takse kan opfattes som en fetich. Og om danske Maiken Bents vilde skulpturer, hvor der er lak og kæder for alle pengene.  
 
Det er gratis at deltage i omvisningen, men der betales normal entre til udstillingen. 
 
Fakta
Hvad Omvisning i ’Fetich – begærets objekter’
Hvornår Onsdag den 24. august kl. 19:30
Hvor Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
 
Kontakt Kunstformidler Peter  Haarby; tlf. 9742 4518; ph@holstebrokunstmuseum.dk
 
Tilbage