Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2017

Pop Up Cafe på Holstebro Kunstmuseum

Tirsdag den 25. april åbner der endnu en café i Holstebro. Det er Holstebro Kunstmuseum, der etablerer en lille café, så museets gæster kan købe en kop kaffe, nu hvor museumscaféen er lukket som følge af ombygningen af Holstebro Museum. 
 
Lukning af Holstebro Museum påvirker ikke Holstebro Kunstmuseum 
’Ombygningen og lukningen af Holstebro Museum påvirker ikke umiddelbart Holstebro Kunstmuseums aktiviteter’ siger kunstformidler Peter Haarby. ’Kunstmuseet holder normalt åbent. Den eneste konsekvens er, at vi forbigående lukker vores ophængning med traditionel kunst fra Bali og præcolumbiansk keramik. Her åbner vi tirsdag den 25. april en lille café, så vores gæster kan købe sig en kop kaffe, og hvor skolebørnene kan spise deres madpakker, nu hvor caféen i Holstebro Museum er lukket’. 
 
Kunstmuseet syder af aktiviteter 
Holstebro Kunstmuseum har slet ikke tid til at holde lukket. Lige nu er medarbejderne ved at planlægge en Åbent Hus dag med en masse aktiviteter for børn og voksne den 6. maj i anledning af 50 året for museets åbning i 1967. Også en udstilling med billedhuggeren Marie Lund, der skal åbne den 17. juni er museets medarbejdere ved at lægge sidste hånd på.
 
Populære udstillinger om grådighed og køn
Desuden kommer publikum rejsende fra det meste af landet for at se ’Grådighed – de syv dødssynder’, og den nyåbnede udstilling ’Q* Flydende Køn’ hvor fotografen Lærke Posselt har portrætteret unge, der har valgt at stå udenfor de gængse kønskategorier. 
 
Normale åbningstider på Holstebro Kunstmuseum 
Holstebro Kunstmuseum har åbent tirsdag til fredag kl. 12-16 og i weekenderne og på helligdage kl. 11-17. 
Så der er ingen lukkede døre – og dermed heller ingen undskyldninger for ikke at tage på museumsbesøg. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kunstformidler Peter Haarby, til. 9742 4518; ph@holstebroklunstmuseum.dk 
   
 
Tilbage