Pressemeddelelser 2017

DANS PÅ HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM

Tirsdag d. 13. juni 2017 er Holstebro Kunstmuseum vært for to spændende dansearrangementer, hvor alle inviteres med til enten at deltage eller blot se på og dermed lære mere om dansens udtryk. Der er fri entré til begge arrangementer.

Seniordans
Mellem kl. 14 og 15 kan man opleve Dansk Senior Dans opføre egne danse, der tager udgangspunkt i kendte standard- eller folkedanse og spændende nye danse, der er udviklet særligt til seniordans. Man er meget velkommen til at deltage enten alene eller parvis og uanset alder og køn. Dansen ledsages af glad, varieret og iørefaldende musik. Tempo og sværhedsgrad er tilpasset gruppen. Der er Gratis entré.

Tangokoncert og workshop
Fra kl. 19 – 22 inviterer Holstebro Kunstmuseum på en hyggelig tango-aften på Holstebro Kunstmuseum, hvor man både kan lære at danse tango og opleve show, koncert og tango-salon. For at kunne danse argentinsk tango skal hvert par lære basis trin og figurer, som grundlag for parrets tango-dans. Man kan komme med eller uden dansepartner eller blot møde op for at kigge på og høre mere om argentinsk tango og Kulturforeningen Tango MidtVest.

Museet åbner kl. 19 og kl. 19:30 er der Mini tango koncert med tango show. Fra kl. 20 er der Tango-introduktion og workshop i argentinsk tango for begyndere. Aftenen slutter med Tango-salon til tango-dj hvor alle er velkomne på dansegulvet.

Der kan købes forplejning i pop-up caféen ved museets indgang, og der er gratis entréen til museet og workshoppen.
Tilmelding: Svenning H. Sørensen, tlf. 2127 3842 eller svenhoff@mail.tele.dk.

Tangokoncerten arrangeres i samarbejde med Tango MidtVest

Hvad         DANSK SENIOR DANS
Hvornår tirsdag d. 13. juni 2017 kl. 14-15.
Hvor         Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
Kontakt Museumsinspektør Anders Gaardboe Jensen; tlf. 9742 4518; agj@holstebrokunstmuseum.dk
                Eller
                Inger Mortensen, Dansk Senior Dans, tlf. 2156 3570.

Hvad     TANGOKONCERT OG WORKSHOP
Hvornår tirsdag d. 13. juni 2017 kl. 19-22