Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2017

AFSKEDSRECEPTION FOR MUSEUMSDIREKTØR FOLKE KJEMS

Det er en æra der slutter, når Holstebro Kunstmuseums bestyrelse fredag den 29. september kl. 14, inviterer til afskedsreception for museumsdirektør Folke Kjems – museets direktør gennem de seneste 19 år. 
 
Folke Kjems kom til Holstebro Kunstmuseum i 1998 fra en stilling som leder af Skive Kunstmuseum. I sine 19 år på posten som direktør for Holstebro Kunstmuseum, har han sat en række markante og blivende fingeraftryk på museet og dets samling. Blandt de vigtigste har været Indvielsen af museets Færchfløj i 2011, der gav museet muligheden for at vise udstillinger i et helt andet format end tidligere. 
 
Men også opbygningen af én af Danmarks fineste samlinger af den internationalt kendte danske kunster Tal R, samt en række markante og roste udstillinger, vil blive stående som vidnesbyrd om Folke Kjems store og engagerede arbejde gennem de 19 år som direktør for Kunstmuseet.  
 
Folke Kjems har insisteret på, at den kunst, der skulle indkøbes til og vises i museet skulle være kvalitetskunst. Derfor er det et museum, med en stor og flot samling, de bedste rammer, en god økonomi og et museum som nyder stor respekt både blandt kunstnere, kolleger i museumsverdenen og museets publikum, som han overgiver til sin efterfølger. 
 
Fakta
Hvad Afskedsreception for museumsdirektør Folke Kjems
Hvornår fredag den 29. september 2017 kl. 14-16
Hvor Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
 
Kontakt Museets formand Arne Nielsen; arne.nielsen@youmail.dk
        Eller 
        Kunstformidler Peter Haarby: ph@holstebrokunstmuseum.dk; tlf. 9742 4518
 
Tilbage