Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2017

Mændene der faldt ned fra himlen

Holstebro Kunstmuseum viser lige nu udstillingen ’The Men Who Fell from Earth’, hvor de tre kunstnere og venner Jonathan Meese, Daniel Richter og Tal R slår sig løs som en flok teenagedrenge i museets Færchfløj. 
 
I aften kan man få at vide, hvad meningen er, når museumsdirektør Anders Gaardboe Jensen viser om i udstillingen kl. 19:30. 
  
De tre kunstnere har forvandlet Færchfløjens centrale rum til én stor fællesinstallation, med både tegninger, malerier og skulpturer, som er skabt på stedet i dagene før udstillingens åbning den 16. september. Et sammensurium af plastikdyr, skrammel og fine krystaller fra et naturhistorisk museum, der – som et stykke punkmusik – råber, skriger og provokerer, og umiddelbart virker meningsløst. Men som man også kan fornemme, har moret de tre kunstnere at skabe.  
 
Man fornemmer tydeligt, at de tre kunstnere henter deres inspiration på kanten af det alment accepterede. At de går imod konventionerne og normerne. Og at deres billedsprog er fabulerende med stor koloristisk og ekspressiv styrke. De er fandenivoldske, fabulerende og hæmningsløse. 
 
Udover fællesværkerne optræder de tre i en kortfilm, inspireret SiFi-klassikeren ’The Man Who Fell to Earth’, som udstillingens titel er en parafrase på. Og de viser egne værker – værker, de har lavet hver for sig.   
 
Det er gratis at deltage i omvisningen når der er betalt entré til museet.   

Fakta
Hvad Omvisning i udstillingen ’The Men Who Fell from Earth’ med museumsdirektør Anders Gaardboe Jensen.
Hvor Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2a, 7500 Holstebro
Hvornår onsdag den 22. november 2017 kl. 19:30
 
Kontakt Kunstformidler Peter Haarby; tlf. 9742 4518: ph@holstebrokunstmuseum.dk
 
Tilbage