Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2018

Generalforsamling i Holstebro Kunstmuseums Venner 2018

Ved generalforsamlingen hos Holstebro Kunstmuseums Venner kom formanden Lasse Højland Hansen ind på, hvilket særligt og på mange måder anderledes og skelsættende år, det havde været både for bestyrelsen og selve Holstebro Kunstmuseum.
 
Lasse Højland Hansen sagde, at året havde været noget særligt, fordi museet har fået ny direktør. ny formand, ny inspektør og 3 nye bestyrelsesmedlemmer. Han sagde tak til Folke Kjems og Arne Nielsen for deres dygtige og engagerede arbejde som henholdsvis direktør og formand for Holstebro Kunstmuseum igennem de mange år, hvor de har arbejdet dedikeret for museet. 

Han hilste også velkommen til Anders Gaardboe Jensen, den nye direktør og Teresa Østergaard Pedersen, som er blevet ny inspektør. Vennerne ser frem til et konstruktivt samarbejde. 

Den 6. maj fejrede Holstebro Kunstmuseum 50 år og det blev en festlig dag med mange besøgende og spændende aktiviteter,

Årets havde budt på store oplevelser på det udstillingsmæssige område, hvoraf Lasse Højland Hansen fremhævede den store udstilling med Tal R, Jonathan Meese og Daniel Richter ”The Men who fell from Earth” som hans favorit. Men også udstillingen Grådighed og Lærke Posselts udstilling af fotografier: det flydende køn havde været bemærkelsesværdige og interessante. 

Årets havde desuden, hvad aktiviteter angår, budt på en velbesøgt tur til Documenta i Kassel samt fine kunstforedrag ved Signe Jacobsen.

Til slut rettede Lasse Højland Hansen blikket mod fremtiden, hvor 2018 kommer til at byde på særdeles spændende ting: åbning af det nye indgangsparti sammen med Holstebro Museum og indvielse af ny forplads.

Lasse Højland Hansen sluttede sin beretning med en opfordring til alle medlemmer: ”Tag en ven i hånden og kom og oplev kunst på vores fantastiske kunstmuseum – et af landets mest visionære kunstmuseer.” 

Regnskabet blev fremlagt, og kassereren kunne konstatere, at økonomien er sund og i balance, og bestyrelsen havde da heller ikke forslag om at ændre ved det nuværende kontingent.

Valg til bestyrelsen:
Gerd Schmidt Nielsen, Anne Nørgaard og Lonni Gelsdorf var på valg og blev genvalgt. Som suppleant valgtes Hanne Smith Knudsen.

Bestyrelsen består således af: Lasse Højland Hansen, Lonni Gelsdorf, Ejnar Tang, Gerd Schmidt Nielsen og Anne Nørgaard.
Lonni Gelsdorf
 
Tilbage