Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2018

HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM LUKKER I UGE 33


Lørdag den 18. august bliver en festdag. Der åbner Holstebro Museums og Holstebro Kunstmuseums nye fælles indgangsparti med café, foredragssal, billetsalg og butik. 
 
Men inden det nye indgangsparti kan tages i brug, skal der gøres klar – bl.a. skal det nuværende billetsalg og butik der befinder sig i museumsvillaen nedlægges og have ny funktion. 
 
’Vi skal ha fjernet den gamle disk, flyttet en radiator og nyindrette den gamle reception’ siger kunstformidler Peter Haarby Holstebro Kunstmuseum, ’Det bliver så omfattende, og vil genere publikum for meget, at vi har vurderet, at det er bedre at lukke museet i hele uge 33. Så kan vi få det hele på plads til den 18. august, hvor det nye indgangsparti åbner’.  
 
I det gamle billetsalg vil Holstebro Kunstmuseum indrette en ny overordnet præsentation af museets samling og arkitektur. Særligt det sidste har længe været et ønske fra museets side af. 
 
’Hanne Kjærholms 1981 tilbygning og Færchfløjen fra 2011, som Hanne Kjærholm også tegnede, er hovedværker i dansk museumsarkitektur’ fortæller Peter Haarby, ’Og det får vi nu en god mulighed for at formidle’. 
 
Holstebro Kunstmuseum holder lukket i fra tirsdag den 14. august – til og med fredag den 17. august. 
 
Lørdag den 18. august kl. 11 åbner museet igen. Kl. 14 begynder åbningsfesten i anledning af, at det nye indgangsparti på pladsen foran de to museer tages i brug. Åbningstalerne holdes af Annemette Færch, Færchfondet og borgmester H.C. Østerby. Derefter er der optræden ved Black Box Dance Company og Odin teatret. Og musikken leveres af Blåbærrene og The Blackbiords. 
 
Og så vil man første gang kunne smage på hvad Museumscaféen kan byde på af lækkerier. Michael Lehm, der bestyrer caféen, står for serveringen ved åbningen, der bl.a. byder på fadøl, vin og lette anretninger. 
 
Tilbage