Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2018

ÅBNINGSFEST


Lørdag den 18. august inviterer Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum til fest i anledning af, at museernes nye fælles indgangsparti, der rummer café, foredragssal, butik og billetsalg, åbner.  
 
Festen indledes kl. 14 af Odin Teatret. Derefter er der åbningstaler ved Annemette Færch, Færchfonden og borgmester H.C. Østerby. Og så er der lagt op til en festlig eftermiddag med optræden ved Black Box Dance Company og musikalsk underholdning ved Blåbærrene og The Blackbirds. Museumscaféen, ved Michael Lehm (Støberiet og Giestgivergaarden), byder til åbningen på fadøl, vin og lette anretninger.
 
Med det fælles indgangsparti opfyldes et længe næret ønske fra de to museer, der nu på en helt anden måde end tidligere åbner sig op for publikum og byen. Og den nye Museumscafé giver mulighed for både at kunne tilbyde museernes gæster spændende mad og for at lave en række arrangementer, som der ikke var mulighed for tidligere.
 
’Som noget helt særligt bliver det nye indgangsparti – og herunder Museumscaféen – billetfrit. Man kan altså komme og spise frokost, drikke kaffe med veninderne efter en shoppetur i byen eller bruge caféen til en date, uden at betale entré’, siger museumsinspektør Ann Bodilsen. ’De to museer har også en række nye arrangementer på bedding, hvor vi for eksempel kombinerer fortællinger om laksefiskeri med brunch og kaffe. På den måde håber vi, at det nye indgangsparti kan gøre andre end vores traditionelle gæster interesserede i at bruge museet’, supplerer kunstformidler Peter Haarby, Holstebro Kunstmuseum. 
 
Det nye indgangsparti er første etape af den omfattende ombygning af Holstebro Museum, der er gjort muligt ved en stor donation fra Færchfonden og Birn Fonden. Det egentlige museumsbyggeri med udstillinger og magasiner først til efteråret 2019. Men frem til da kan man besøge Holstebro Kunstmuseum, der har normalt åbent. 
 
Fakta
Hvad Åbning af Holstebro Museums og Holstebro Kunstmuseums nye indgangsparti med café,
                foredragssal, butik og billetsalg
Hvornår lørdag den 18. august kl. 14 – 18. 
Hvor Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, holstebro
 
Kontakt Museumsinspektør Ann Bodilsen, Holstebro Museum, tlf. 2118 7288
                ann.bodilsen@holstebro-museum.dk
                Eller
                Kunstformidler Peter Haarby, Holstebro Kunstmuseum, tlf. 9742 4518; ph@holstebrokunstmuseum.dk
 
Tilbage