Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2019

 

MUSEUMSKAFFE OG UNGE MUSIKTALENTER

Holstebro har en række markante talentuddannelser for unge på kulturområdet. Én af dem er Orkesterefterskolen, som startede i 2004.  Som den eneste efterskole i Danmark er det her den klassiske musik og folkemusikken, der er omdrejningspunktet for elevernes liv og skolens undervisning. 
 
Søndag den 3. februar kl. 14 har Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum inviteret skolens initiativtager og leder Charlotte Borchorst Faurschou til Museumskaffe og til en uformel snak om skolen, ideerne bag, den klassiske musik og de unge, og skolens rolle i de store symfoniorkestres fødekæde. 
 
Charlotte Borchorst Faurschou har også lovet, at hun tager nogle af skolens elever med, som kan give prøver på deres kunnen. Eleverne vil spille det program, som de skal spille, når de om kort tid skal søge om optagelse på MGK i Holstebro. Koncerten vil vare ca. 45 minutter.  
 
Museumskaffe er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i samarbejde med Museumscaféen i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved noget om et emne, som falder udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og Museumscaféen serverer kaffe og kage.  
 
Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 95 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 97 42 45 18 eller på info@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 31. januar 2019. 

Hvis man gerne vil kombinere museumskaffen med et museumsbesøg, kan man ankomme allerede kl. 11.30, hvor kunstformidler Peter Haarby viser om på Kunstmuseet. Ved omvisningen vil han lægge vægt på nogle af de enkelte samlinger, som indgår i Holstebro Kunstmuseums samling. Omvisningen er gratis, men der betales normal entre til museet. 
 
Fakta
Hvad         Museumskaffe og unge musiktalenter med Charlotte Borchorst Faurschou
Hvornår         søndag den 3. februar kl. 14
Hvor         Museumscaféen, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
 
Tilbage