Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2019

 

SØNDAG MED BRUNCH, KONCERT OG OMVISNING

Det er et tætpakket program, som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum præsenterer søndag den 3. marts. Der er arrangementer fra tidlig formiddag og helt frem til sidst på eftermiddagen. 
 
Det hele starter kl. 10:30, hvor museerne inviterer til museumsbrunch. Museumscaféen serverer en lækker brunch, og Lisbeth og Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner er inviteret til en uformel snak med kunstformidler Peter Haarby og museumsinspektør Esben Graugaard om hammerslagspriser, hvilke ting, der er eftertragtede lige nu og hvilke der – måske – bliver det om 10 år og om hele retro- og ’guld-fra-gemmerne-bølgen’. Og måske har Lisbet og Hans-Jørgen Eriksen også en og anden pudsig historie med fra deres lange karriere i auktionsbranchen.  
 
Holstebro Auktioner har eksisteret siden 1985, og er i dag ét af Danmarks største og mest velrenommerede Auktionshuse. Salget af Kaj Munks og Karen Blixens biler var med til at gøre auktionshuset kendt langt ud over Holstebro. Men også de tilbagevendende auktioner med alt fra hittegodscykler, moderne møbler og porcelæn er store tilløbsstykker.  
 
Efter museumsbrunchen vil elever fra Orkesterefterskolen give prøver på deres kunnen. Eleverne vil spille det program, som de skal spille, når de om kort tid skal søge om optagelse på MGK i Holstebro. Koncerten starter kl. 12:30 og varer ca. 45 minutter. 
 
Dagen kan man – hvis man ellers orker mere – sluttes af med at følge kunstformidler Peter Haarby rundt på Holstebro Kunstmuseum. Her vil man kunne høre om baggrunden for den nyophængning af museets samlinger, som museet har foretaget i den seneste tid. Og der bliver også lejlighed til et kig på museets nyåbnede udstilling ’Ursula Nistrup – From the Pink Sand’.  
 
Man er velkommen til at deltage i alle tre arrangementer, men man kan også vælge at komme til ét eller to af dem. Der er et begrænset antal pladser til museumsbrunchen kl. 10:30, og derfor kræver det tilmelding at deltage i denne del af søndagens arrangement. Prisen er 150 kr., og tilmelding sker til Holstebro Kunstmuseum på telefon 9742 4518 eller på info@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 28. februar kl. 12. Til de øvrige arrangementer møder man bare frem.  

Fakta
Hvad Søndag på Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum med museumsbrunch, koncert og omvisning på Holstebro Kunstmuseum. 
Hvornår søndag den 3. marts fra kl. 10:30
Hvor Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro
 
Kontakt Kunstformidler Peter Haarby; tlf. 9742 4518; mail ph@holstebrokunstmuseum.dk
 
Tilbage