1. september - 30. juni
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket
Obs. Se åbningstider ifm. ferier og jul

Pressemeddelelser 2020

Museumsbrunch om Rembrandt

Søndag den 4. oktober kl. 10:30 inviterer Holstebro Kunstmuseum i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet til brunch, hvor vi skal blive klogere på Rembrandt.

I anledning af udstillingen Navigeringer – på kanten af en verden i forandring på Holstebro Kunstmuseum, der har bragt 17 raderinger af den berømte kunstner Rembrandt van Rijn (1606-1669) til Holstebro, står kunsthistoriker Signe Jacobsen for oktobers museumsbrunch.

Signe har arbejdet indgående med Rembrandt, særligt kunstnerens grafiske værksamling på Vejle Kunstmuseum, så der er tale om både passion og førstehåndskendskab.

Efter brunchen viser Signe desuden rundt i særudstillingen bevæbnet med svar på spørgsmål og et par forstørrelsesglas, så vi kan få alle detaljerne med.

Om museumsbrunch
Museumsbrunch afholdes i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet: den første søndag i hver måned inviteres en spændende person til at fortælle. Spektret for emnerne er bredt, og de kan enten relatere sig til noget aktuelt på museerne eller falde uden for det, museerne normalt beskæftiger sig med. Imens vi lytter, serverer Restaurant Støberiet lækker brunch.

Praktisk information
Da der er et begrænset antal pladser ved arrangementet, kræver det tilmelding at deltage i museumsbrunchen. Arrangementet afholdes naturligvis i overensstemmelse med de gældende COVID-19 anbefalinger og restriktioner.

Det koster 175 kr. + billetgebyr at deltage i arrangementet. Entré til Holstebro Kunstmuseum er inkluderet i anledning af omvisningen.
Billetter kan bestilles via følgende link samt via holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 1. oktober. Køb billet her

Hvad             Museumsbrunch om Rembrandt v/kunsthistoriker Signe Jacobsen

Hvor              Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro

Hvornår         Søndag den 4. oktober 2020 kl. 10:30