Pressemeddelelser 2021

Kreativ påskeferie med børnene, 'Alberts arketyper'

Krea-kittet 'Alberts arketyper'
Download pressefoto i høj opløsning

Holstebro Kunstmuseum kan ikke byde gæsterne indenfor i påskeferien på grund af de fortsatte Corona-restriktioner. Derfor tilbyder museet en to-go familieaktivitet:

Et krea-kit, som kan afhentes på museets forplads torsdag d. 01.04 kl.11.00 og 13.00 samt på parkeringspladsen ved Klitferie – feriehuse ved Vesterhavet lørdag d. 27.03 mellem kl. 13.00 og 15.00

For Holstebro Kunstmuseum er det vigtigt at tilbyde en social og kreativ aktivitet for de mange børn og børnefamilier, der holder påskeferie, men som af gode grunde ikke kan besøge de lokale kulturinstitutioner og få de oplevelser, som mange plejer at få sammen i ferien. Derfor tilbyder museet en kreativ opgave, der kan løses derhjemme, og som samtidig skaber et kunstnerisk, kreativt indhold i familiehyggen.
Krea-kittet retter sig mod børnefamilier med børn i alderen 5 -14 år. Opgaverne er lavet med inspiration fra den aktuelle, men desværre lukkede, særudstilling med kunstneren Albert Mertz. Med materialerne fra kittet kan man eksperimentere med farver og former og designe sin egen Mertz-inspirerede mulepose. Museet håber at se familierne tilbage på museet, lige så snart museet må åbne igen.

Krea-kittet er gratis og afhentes efter først til mølle-princippet, da der er begrænset antal. Museet opfordrer til at overholde forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer, holde god afstand til hinanden samt at voksne bærer mundbind ved afhentning.

Hvad
Gratis krea-kit med materialer til kreativ aktivitet. Sammensat af Holstebro Kunstmuseum med inspiration fra den aktuelle særudstilling; Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år (20. februar til 16. maj 2021).

For hvem
Krea-Kittet er udviklet til børn i alderen 5-14 år, men er for alle kreative sjæle. Det af-hentes efter først til mølle-princippet. Bemærk; der er begrænset antal

Hvor og hvornår
Der er mulighed for at hente kittet to forskellige steder;
1. Forpladsen ved Holstebro Kunstmuseum torsdag d. 01.04 mellem kl. 11.00 og 13.00
2. Parkeringspladsen ved Klitferie – feriehuse ved Vesterhavet lørdag d. 27.03 mellem kl. 13.00 og 15.00. Adressen er Havvej 4, 6990 Ulfborg

Formidlingsinspektør, Katrine Sofie Jepsen via ksj@holstebrokunstmuseum.dk eller +45 5018 4449