Tir-fre: kl. 12-16

Åbent mandag i uge 42

Pressemeddelelser 2022

Musik på hjernen - Museumsbrunch med Peter Vuust

Kom med når Holstebro Kunstmuseum søndag d. 6. marts inviterer til bruncharrangement med hjerneforsker, jazzmusiker, komponist og orkesterleder Peter Vuust.

Med klaveret ved hånden demonstrer Vuust, hvad sker der i hjernen, når vi lytter til og udøver musik. Hvordan påvirkes mennesket af musik, både fysiologisk, følelsesmæssigt og sprogligt?

Med udgangspunkt i sin forskning og i sin karriere som jazzmusiker fortæller Peter Vuust om, hvordan hjernen bearbejder musik og om forskellen på musikeres og ikke-musikeres hjerner.

Peter Vuust. Foto: Stephen Freiheit Download pressefoto
Peter Vuust er hjerneforsker, jazzbassist, komponist og orkesterleder. Ud over at have medvirket på flere end 90 pladeindspilninger, heraf seks som orkesterleder, er han professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningscentret Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet.

Museumsbrunch finder sted i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet. Hen over efterårets, vinterens og forårets første søndage i hver måned samles vi til en lækker brunch for at opleve og blive klogere på spændende mennesker og emner inden for et bredt spekter af historie, kunst og kultur.

Begivenheden er arrangeret i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet.

Hvad   Musik på hjernen - Museumsbrunch med Peter Vuust

Hvor   Holstebro Kunstmuseum. Museumsvej 2A, 7500 Holstebro

Hvornår  Søndag d. 6. marts 2022 kl. 10:30

Pressefoto   Portræt af Peter Vuust. Foto: Stephen Freiheit. Download pressefoto