12. september - 7. november 2004 Con amore. Odin Teatrets 40-års jubilæum.

1. oktober er det 40 år siden, Odin Teatret blev stiftet. I den anledning har koncept- og smykkekunstneren Carolina Vallejo iscenesat en udstilling, der hylder teatret. Carolina Vallejo har taget kontakt til Odin Teatrets gamle og nye forbindelser over hele verden og bedt dem medvirke til jubilæet med tekster og objekter.

Hvad der i første omgang kunne ligne udstillingen hos en hemmelighedsfuld marskandiser viser sig at være hilsener og kommentarer fra Odin Teatrets netværk opbygget gennem de 40 år. I alt har 200 personer fra 31 lande sendt objekter, film og tekster til Carolina Vallejo. Alle disse ting knytter en tråd mellem publikum, teaterfolk, skuespillere, forfattere og læsere og det Holstebro-baserede teater, der har hele verden som sin scene.

Odin Teatret spænder sine aktiviteter ud over landegrænserne og når mennesker i alle professioner. Udstillingen giver et indblik i, hvad det er, der har gjort teatret elsket over hele verden i de 40 forgangne år.

Tillykke til Odin Teatret. Tilbage