17. oktober - 13. november 2011 Det store, vilde Ballonhav

Et helt rum fyldt med 1500 hvide balloner, oplyst med et helt specielt hvidt lys, der danner farvede skygger på væggen og ballonerne. Denne helt specielle oplevelse kan man få på Holstebro Kunstmuseum i Skolernes Efterårsferie.

Hele underetagen i museets 1981-bygning bliver i en fyldt op med store hvide balloner i én meters højde. De danner er hav af balloner, som man kan bevæge sig igennem, kaste med eller gemme sig i. En ganske særlig oplevelse for både børn og voksne.

Hele rummet er badet i et særligt hvidt lys, der er en blanding af farvet lys. Når man går ind foran lyset, bliver der kastet sære skygger i psykedeliske farver op på væggene, og på de hvide balloner.

Og har man efter denne oplevelse ikke fået nok af balloner, kan man - i hvert fald i skolernes efterårsferie - fortsætte ind i Ballonworkshoppen, som kunstneren Michael Brammer står for.

Man kan opleve "Det store, vilde Ballonhav" på Holstebro kunstmuseum i Skolerne Efterårsferie fra den 17. oktober og helt frem til den 13. november 2011.