Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2014

Hulen. Jens&Morten Hulen. Jens&Morten

3. oktober - 9. november 2014 Jens&Morten
HULEN


Hulen er et spændende, magisk og samtidigt lidt skræmmende sted. I efterårsferien er dele af Holstebro Kunstmuseum omdannet til en magisk hule. 
 
Se billeder fra udstillingen her

Man ved ikke rigtigt med huler. Hvad gemmer der sig bag det næste hjørne. Er det en guldskat? Et gemmested? En masse skeletter? Eller et fortidsuhyre, der har overlevet i hulen i tusindvis af år? Og kan man finde vejen ud igen? Eller må man tilbringe resten af sit liv i hulen? Huler fascinerer, er mystiske og overrasker.  
 
I efterårsferien kan man komme på hulebesøg på Holstebro Kunstmuseum. Her har kunstnerduoen Jens&Morten sammen med elever fra Dansk Talentakademis Kunst&Design-linje lavet en magisk hule, som børn og voksne kan gå på opdagelse i. 
 
Der vil være flere aktiviteter i hulen. Man kan være med til at udsmykke den med sit helt eget hulemaleri. Eller man kan lave en afstøbning i witavrap og tape, som så klistres på hulens væg.  Der vil også være mulighed for at høre sære, mærkværdige eller sjove historier og fortællinger i fortællehulen. Til slut – når efterårsferien er ovre – vil hule rumme spor af alle de børn, der i ugens løb har besøgt hulen, og været med til at sætte deres præg på den. 
 
Man kan allerede opleve den magiske hule fra den 4. oktober. Og når efterårsferien begynder mandag den 13. oktober starter aktiviteterne, som kører dagligt fra kl. 12-16 frem til fredag den 17. oktober. 
 
Hulen er støttet af Statens Kunstfond. 

Materialer er sponsoreret af 
AB Skovservice Skave
Måbjerg Maskinstation
Juhlin Møbler Ikast
Stjerne Tæpper Holstebro
Garant Tæpper Holstebro
Stark Holstebro 
Tilbage