|
|
2015
-
Med sit krav om at kunsten skulle søge bag om øjeblikkets programmer og i stedet være forbundet til traditionen, havde Martsudstillingen sin helt egen position i dansk kunstliv.
Læs mere…
-
Kasper Hesselbjerg arbejder i krydsfeltet mellem skulptur, billede og tekst. Hans værker rummer stor associationskraft og underfundig humor, og engagerer intellekt og sansning.
Læs mere…
-
Tal R er internationalt anerkendt og rigt repræsenteret i museets samling. Også Jonathan Meese og Peter Linde Busk arbejder nyfigurativt og nyekspressionistisk.
Læs mere…
-
Hun var som kunstner klassisk skolet. Men hun så på verden på en anden måde end de fleste. 40 år efter sin død fascinerer hun stadig vor tids kunstnere, kritikere og publikum
Læs mere…
-
Med værker af 13 nulevende kunstnere belyser udstillingen stilleben-genren som en levende tradition, der samtidig rummer store forandringsmuligheder.
Læs mere…
-
Anna Sørensen skaber sit helt eget univers. Det er på én gang stramt styret og intuitivt og spontant. Hun har hele paletten i gang og bruger den ukonventionelt og uforudsigeligt.
Læs mere…
-
Nyophængningen 'På kryds og tværs mellem vestlig og ikke-vestlig kunst' peger på ligheder og forskelle mellem gammel og ny kunst og kunst fra forskellige verdensdele.
Læs mere…
-
Enkelhed og monumentalitet karakteriserer Gertrud Vasegaards og Gutte Eriksens keramiske arbejder og Anna Thommesens vævninger. Værkerne hviler i deres egen ro og klarhed.
Læs mere…
-
Albert Mertz var en eksperimenterende kunstner. I hele hans værk er der en total mangel på respekt for de enkelte mediers udtryksmåder. Og netop derfor kunne han tilføre dem noget nyt.
Læs mere…
-
Martin Erik Andersen skaber ikke historier i traditionel forstand. I stedet skaber han mellemrum, hvor der sker en vekselvirkning mellem værk og beskuer.
Læs mere…
|
|
|