Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket

Tidligere program

Stillbillede fra Jacob Tækkers video Stillbillede fra Jacob Tækkers video "Parking Lot Limbo".

20. oktober - 20. november 2010 Jacob Tækker

Jacob Tækker er 33 år gammel, og uddannet fra Kunstakademiet i København i 2006. Han laver videokunst, der beskæftiger sig med emotionelle tilstande, tilværelsens rutinepræg og menneskets forestillinger og bevæggrunde for dets handlinger.

Man ved ikke altid om man skal le eller græde når man ser hans videoer. De rummer både elementer af komik og tragedie, og man er tit i tvivl om de er fiktive – eller viser virkeligheden.

Jacob Tækker optræder altid selv i sine videoer. Samtidigt er han både instruktør, kameramand og manuskriptforfatter til de fire små videofilm, der fra den 20. oktober kan ses på Musikteatret Holstebros storskærm. De fire videoer, der vises er Parking Lot Limbo, Satellite Fewer hvor Jacob Tækker optræder som astronaut, Emotional Landscape og Cave and Reality. Se nedenfor for nærmere beskrivelser af filmene.

Program:

Parking Lot Limbo
Sattelite
Emotional Landscape
Cave and Reality

Læs en beskrivelse af videoerne her

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros Storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.