1. - 30. september
Mandag     lukket

Tidligere program

20. januar - 22. februar 2011 Eva Koch

Normalt indgår Eva Kochs vidoeværker altid som led i en installation. Derfor er det et spændende eksperiment, når hun fra den 20. januar til den 22. februar viser 4 af sine videoer på Musikteatret Holstebros storskærm, som led i ”Terrain video – Video på kanten”.
Eva Koch, der er født i 1953, er internationalt anerkendt som kunstner. Hun er uddannet som billedhugger, og har bl.a. lavet Danmarks største skulptur Lyshøjen, der ligger ud til motorvejen ved Esbjerg. Men i de seneste mange år, har det været samspillet mellem video, skulptur og beskuer, der har kendetegnet hendes værk.

Tirsdag den 22. februar kl. 19:30 fortæller Eva Koch om sine værker ved en Artist Talk på Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet

Tre af de værker Eva Koch viser - NoMad, Transit og Crowds - er fra 1997 og 1998. Men de er på ingen måde “gamle”. I deres enkle billeder af mennesker på vej er de både tidsløse og eviggyldige. Evergreen er fra 2006 og er en del af en større samling. Evergreen handler om gruppen og individet i et arketypisk spil om magt, ligeledes et eviggyldig tema.

Alle 4 videoer har alle været vist som installationer og er iøvrigt uden egentlig narrativitet. Men de har mere end det til fælles: Billederne er hentet fra så forskellig steder som Færøerne og Inden og peger i det lys på et mere globalt syn på mennesket. At vi alle deler dette at være på farten, i transit og i naturen og at vi deler livets eksistentielle spørgsmål.

Eva Koch har tidligere vist videoen “Red Poppies” på samme skærm.

Læs mere om de enkelte videoer her.

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.