Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket

Tidligere program

Stillbillede fra Søren Thilo Funders video Red Tape (Don't go into Tarlabasi). 2010 Stillbillede fra Søren Thilo Funders video Red Tape (Don't go into Tarlabasi). 2010

24. februar - 20. april 2011 Identitet & steder

Download pressebillede i høj opløsning her

Fra den 24. februar viser "Terrain video - Video på kanten" videoer der alle har identitet og steder som tema.

Vores jeg er gennem hele livet en størrelse, der har et fast holdepunkt, os selv. Men dette selv er forbundet med vores ophav, vores nærmeste, og der hvor vi er lige nu og der hvor vi er imorgen. Vores jeg er altså ikke en individuel størrelse, som lever uden forbindelse med vores medmennesker og uden at blive påvirket af vore omgivelser. Omgivelserne gør indtryk på os, og vi udtrykker os igennem dem.

Kunstvideoerne, som vises i denne periode kredser om disse emner og udforsker omgivelserne på ny. De viser, det vi troede vi var, det vi mener vi er, og/eller det vi slet ikke vil være. De kredser alle om, hvordan vi opfatter vores omgivelser, og hvordan vi kan påvirke dem. Noget som også kunsten i sig selv har til opgave at forsøge at gøre.

Program A
Søren Thilo Funder: Red Tape (Don't go into Tarlabasi)
Rikke Benborg: when you see a witch in the forest, who is imagining who

Program B
Jesper Just: No Man is an island
Jette Ellegaard: West Coast
Søren Dalgaard: House Slamming

Program C
Lennard Grahn: Vejen hvor du bor
Klevian & Maegaard: The Search

Program D
Jeanette Ehlers: Ventilate (Part One)
Lillibeth Cuenca Rasmussen: Ego Song

Læs en beskrivelse af videoerne her

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros Storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.