1. april - 30. juni

Tidligere program

The Staircase af Peter Land The Staircase af Peter Land

20. juli - 20. august 2011 Peter Land

Ved første øjekast er Peter Lands (f. 1967) videoer sjove. Næsten som en stumfilm med Gøg og Gokke eller Buster Keaton. Han falder ned af en trappe eller vælter på sin cykel. Det er umiddelbart sjovt.

Eller er det?

Det stopper nemlig ikke. Den "sjove" episode gentages igen og igen. I en uendelighed. Og så er det så som så med morskaben. Så forvandler det komiske sig til tragik. Gentagelsen bliver et billede på tilværelsens absurditet og meningsløshed.

Peter Land er én af Danmarks helt store videokunstnere. Han har arbejStyaircvasedet med videoer siden begyndelsen af 1990’erne og er kendt for sine videoer, hvor sætter sig selv i groteske og absurde situationer, hvor han både mentalt og fysisk blotter sig selv som person og mand.

Terrain video – video på kanten præsenterer 4 af Peter Lands videoer, der alle er blevet remikset specielt til visningen i Holstebro. Og så har Peter Land lavet et helt særligt videoværk – ”A Bit of Blue” – specielt til Terrain Video – Video på kanten”, der vises hver aften fra kl. 21:50-22:00.

The Staircase
The Ride
Joie der Vivre
The Lake

Uden for program:
A Bit of Blue

Læs mere olm de enkelte videoer her

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros Storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.
"A bit of blue" vises hver aften i tidsrummet kl. 21:50 til 22:00.