1. april - 30. juni
Mandag (ikke helligdage)     lukket

Tidligere program

Still billede fra Malene Bach: Motion Picture Still billede fra Malene Bach: Motion Picture

20.august - 20. oktober 2011. Maleri og video

En del videokunstnere betegner deres videoværker som flydende malerier, der er bredt ud over tid.

Dette program præsenterer et udvalg af kunstnere der ikke alle har videokunst som deres primære medie, men maleriet.

Når man oplever videoerne, vil man se, at de bruger maleriets greb i farve og formsprog. I nogle af værkerne træder malerens gestik endda tydeligt frem, mens andre kredser mere formelt om farvernes og formernes natur.

Der er både poetiske, umiddelbart abstrakte og endda rumlige fremstillinger af noget der lige så godt kunne være maleri men her er overført til videomediet, der som flade strækker sig over tid.
Storskærmen får på denne måde i de næste to måneder lov til at glæde med farver og former, finurligheder og fortællinger.

Videoerne vises på Musikteatret Holstebros storskærm hver dag kl. 7:30, kl. 17:00 og kl. 19:00.

Program A
Malene Bach: Motion Picture

Program B
Paint Over: Paint Over.
Thorgej Steen Hansen: Untitled (circle flow/reverse mirror duality)
Karen Land Hansen & Nicolai Hansen: Wrestlers
Jon Stahn: The Eye Of Perception.

Program C
Kristian Sverdrup: Painting 1
Pernelle Maegaard: Aychinko
Pernelle Meagaard: Kassen og Krusedullen