1. april - 30. juni
Mandag (ikke helligdage)     lukket

Tidligere program

Still Billede fra Lilibeth Cuenca Rasmussens video Cock Fight Song. Still Billede fra Lilibeth Cuenca Rasmussens video Cock Fight Song.

20. november 2011 - 20. januar 2012 DYR

Nogle af verdens bedste dokumentarprogrammer handler om dyr. BBC brillierer med de mest forførende glansbilleder af naturen, ofte med en undertone af sentimentalitet og længsel efter det som vi véd, er ved at forsvinde.

For de kunstvideoer, der indgår i programmet ”Dyr”, er det ikke så meget dommedagsbasuner, som det er leg, der er på spil. Dyret bliver ”animeret” og tillægges menneskelige følelser, eller mennesket transformeres og spejler sig i dyret. Dyret i mennesket slipper det vilde og ukontrollerede fri. Dyrefabler og spontane observationer blandes i disse korte fortællinger, som gerne må få os til at tænke nærnere over relationen mellem mennesker og dyr.

Videoerne vises på Musikteatret Holstebros Storskærm hver dag kl. 7:30; 17:00 og 19:00.

Program A
Birgit Johnsen og Hanne Nielsen: Wake Up, Charlie.
Maja Ingerslev: Symfonia.

Program B
Søren Thilo Funder: Wasteland (Bulldog).
Jeanette Land Schou: Capra Capra.

Program C
Jette Ellgaard: Græsenker.
Agnete Werner: The Lonesome Cowboy Journey.
Michael Auder. Copehagen.
Konrad Welz: Empire.
Louis Thaulov Scherfig. Rousing A Levitation.
en dramatisk lydside, der afsøger videoens følelsesmæssige rammer og stemning, hvor det fundamentale ved fysikkens sanselighed oplyses.

Program D
Rikke Benborg: Untitlet.
Marika Seidler: Sciccors in a White Hand.
Lilibeth Cuenca Rasmussen. Cock Fight Song.

Læs en nærmere beskrivelse af videoerne her.