1. - 30. september
Mandag     lukket

Tidligere program

20. maj - 19. juli 2012 Territorium

Siden sommeren 2010 har Holstebro Kunstmuseum i samarbejde med Musikteatret Holstebro vist videokunst på Musikteatrets storskærm under overskriften "Terrain video - video på kanten". Programmet har været kurateret af Sophie Hjerl og Jeanette Land Schou. Samarbejdet har udmyntet sig i en lang række spændende programmer.

Som afslutning på projektet har "Terrain Video - video på kanten" inviteret til et OPEN CALL, hvor videokunstnere har kunnet indsende videoer der omhander tematikken "Territorium". Blandt de indsendte videoer har en jury bestående af ph.d. studerende ved Århus Universitet og formand for filmforeningen Fokus Peter Ole Pedersen, museumsinspektør Jakob Vengberg Sevel og billedkunstnere og kuratorere for "Terrain Video - video på kanten" Sophie Hjerl og Jeanette Land Schou, valgt 12 værker, der den næste måned kan ses på Musikteatret Holstebros storskærm.

Efterfølgende vil de 12 videoer blive udgivet i 600 eksemplarer på en DVD med en boklet på 8 sider. ndholde mellem 10-15 værker. Den bliver udgivet i 600 eksemplarer med en booklet på 8 sider. Bokletten vil indholde en kort præsentation af værkerne.

Program A
Smike Käszer: Reufaiva Sport Stadium. 14:44 min.
The Kaboom Project: Composition #8. 5:00 min.
Charlotte Troldahl: Polizia di Starlight. 7:31 min.

Program B
Maj Hasager: Two within close range. 15:00 min.
Nanna Lysholdt: Staircase. 7:35 min.

Program C
Julie Galsbo: Squatting. 1:30 min.
Rasmus Albertsen: Forest. 4:32 min.
Elsebeth Jørgensen: Ways of Losing Oneself in a Image..... 16:06 min.
Al Masson: Arranged. 6:35 min.

Program D
Kirsten Otzen Keck: The Idea of You. 8:00 min.
Peter Holmgård: Standstill. 8:00 min.
Niels Plenge: To draw A LINE # 1-3.

Læs en nærmere beskrivelse af videoerne her.

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros Storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.