Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket

Tidligere program

Sophie Hjerl: Curtain Calls. 2003. Stillbillede. Sophie Hjerl: Curtain Calls. 2003. Stillbillede.

17. juli - 17. august 2012 Hjerl & Schou

I de seneste to år, har Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum vist ny, dansk videokunst på Musikteatrets storskærm under overskriften "Terrain Video - Video på kanten". De mange videoer, der har været vist i de to år, er alle udvalgt af videokunstnerne Sophie Hjerl og Jeanette Land Schou.

Fra den 17. juli vises det sidste progran i "Terrain video - Video til kanten", og her viser de to kuratorer egne værker.

Sophie Hjerl og Jeanette Land Schou skriver i den anledning:

Hermed vil vi gerne takke af for denne gang!

Det har været en fantastisk chance for at få videokunsten ud i det offentlige rum. Danmarks største storskærm har oplyst dag og aften med videokunstens mangfoldige billeder, og vi håber på, at det har haft sin indflydelse.

I har måske i jeres dagligdag stoppet op og studset over hvilket budskab der lå bag den eller den video. Eller måske har I ud af øjenkrogen set noget nyt, et æstetisk bud, et budskab, en anderledes billeddannelse, båret af tid. Måske blev I, som vi er, fascineret af det mangeartede udtryk som er videokunstens væsen.

For det er også en af kunstens fornemmeste opgaver at indlejre sig på et mere ubevidst plan og dermed tilføje et ekstra element eller en ny dimension i det levede liv. Sådan er livet og sådan er videokunsten, og hvor er det glædeligt at få kunsten ud i livet.

Program A
Jeanette Land Schou:    The Dove 2002
Jeanette Land Schou:    Birdscape x 3

Program B
Jeanette Land Schou:    Forest Path
Jeanette Land Schou:    Dream On
Jeanette Land Schou:    Boom Town

Program C
Sophie Hjerl:                Curtain Calls

Program D
Sophie Hjerl:                Focus

Læs en nærmere beskrivelse af videoerne her.

Videoerne vises på Musikteateret Holstebros Storskærm.
Videoerne afspilles hhv. kl. 7:30; kl. 17:00 og kl. 19:00 og skifter dagligt.