Nyhedsbrev nr. 10 - oktober 2015
Holstebro Kunstmuseum
 

Efterårsferie for børn på Holstebro Kunstmuseum

Der kommer tryk på i efterårsferien. Helt bogstaveligt. Museets underetage omdannes nemlig til et grafisk værksted, hvor børn og voksne kan eksperimentere med tryk og grafik.

Grafik handler om at trykke. Man laver sit billede på en plade, sværter pladen ind og trykker så billedet over på papir. I Holstebro Kunstmuseums grafiske værksted kan man prøve tre forskellige måder at lave grafik på – højtryk, dybtryk og monotypi

Læs mere
 

Kunstnersammenslutningen Martsudstillingen

Lørdag den 10. oktober åbner Holstebro Kunstmuseum en udstilling om Kunstnersammenslutningen Martsudstillingen, der var én af det 20. århundredes markante, danske kunstnersammenslutninger. I godt 30 år havde den, med sit krav om at kunsten skulle være forbundet til traditionen, sin helt egen position i dansk kunstliv. 

Martsudstillingen bestod af Ejler Bille, Poul Ekelund, Viggo Jensen, Arne Johannessen, Harald Leth, Knud Lollesgaard, Agnete Madsen, Anna Thommesen, Erik Thommesen, Gertrud Vasegaard, Åge Vogel-Jørgensen og Jeppe Vontillius. Der vises også værker af Albert Mertz, Astrid Noack og Erik Ortvad, der alle i kortere eller længere tid var knyttet til eller medlemmer af sammenslutningen.

Læs mere
         
                                                                      

Kontakt

Museumsvej 2
DK-7500 Holstebro
9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk
 
   
Afmeld nyhedsbrev