Nyhedsbrev nr. 10 - august 2016
Holstebro Kunstmuseum
 

Cykeltur til kunsten i Holstebro

Hvor et det nu lige skulpturen af 'Aben' er kommet hen? Hvorfor står der en underlig kegle ude ved kasernen? Og hvad er det der sker ude omkring den nye Politigård?

Alt det - og mange andre ting - kan man få svar på, når Kunstformidler Peter Haarby inviterer på cykeltur til Kunsten i Holstebro i morgen, tirsdag den 9. august med start kl. 19 fra Kunstmuseets P-plads.

Turen, der er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro, er på ca. 12 km. og varer ca. 2 timer. Det koster 50 kr. at deltage.   

Læs mere
 

Omvisning i Fetich

De fleste forbinder nok ordet fetich med ting som stiletter og corsager eller materialer som læder, lak og kæder, der hos nogle vækker erotisk begær og lyst.

Men at fetich og fetichisme kan være meget mere end det, kan man overbevise sig om, når kunstformidler Peter Haarby på onsdag den 10. august kl. 14 inviterer til omvisning i Holstebro Kunstmuseums udstilling ”Fetich – begærets objekter”.  

Omvisningen er gratis - men der betales normal entre til museet. 

Læs mere
 

Surrealisme og Julemarked i Hamborg

I weekenden den 26 og 27 november 2016 arrangerer Holstebro Kunstmuseum og museets venner en weekendtur til Hamborg. 
 
Vi skal bl.a. på Hamburger Kunsthalle, der viser udstillingen ”Dalí, Ernst, Miró, Magritte…. Surreale møder” med ca. 150 af surrealismens hovedværker, besøge Kontorhausviertel, der i 2015 kom på UNESCO's verdenskulturarvsliste og på det store Julemarked på Rathausmarkt. 

Der er stadig ledige pladser på turen - tilmelding senest mandag den 5. september 2016 kl. 12.00

Læs mere
         
                                                                      

Kontakt

Museumsvej 2
DK-7500 Holstebro
9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk
 
   
Afmeld nyhedsbrev