Nyhedsbrev nr. 7 - maj 2016
Holstebro Kunstmuseum

Love, Fear and Evil - Sidste chance

Mandag den 16. maj – 1. pinsedag – er det sidste chance for at se udstillingen ’Love, Fear and Evil’ med værker af Nina Sten-Knudsen.

Udstillingen er en fortælling om ondskaben, dens oprindelse og væsen. Nina Sten-Knudsen spør om ondskaben kom ind i verden, da Eva lod sig friste af slangen til at spise frugten fra Kundskabens træ? Eller om det var, da menneskets forfædre første gang slog et andet dyr ihjel for at spise det? Men hun viser også, at der er en mulighed for at overvinde ondskaben.

Holstebro Kunstmuseum på Instagram

Er du på Instagram - så prøv at søge på #holstebrokunstmuseum, og følg med i de billeder vi poster om både stort og småt på Holstebro Kunstmuseum.

Og poster du selv billeder fra museet på Instagram, så husk at tagge dem #holstebrokunstmuseum, så der kommer nye følgere til, der bliver opmærksomme på museet.

Museumsvej 2

Afmeld nyhedsbrev