Nyhedsbrev nr. 4 - april 2017
Holstebro Kunstmuseum

Q* Flydende Køn

Lørdag den 8. april kl. 15 er der fernisering på udstillingen 'Q* Lærke Posselt', hvor fotografen Lærke Posselt viser sine portrætter af unge, der har valgt at træde ude af de traditionelle kønskonventioner.

Lærke Posselt er født og opvokset i Vestjylland. Hun er uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har vundet flere store priser bl.a. Kronprinseparrets Stjernedryspris 2014 og den fornemme World Press Photo i kategorien portræt i 2012 – og har nu en international karriere som freelance fotograf.

HUSK: I kan høre kunstformidler Peter Haarby fortælle om udstillingen på DR P1 Eftermiddag i morgen onsdag den 6. april ca. kl. 14:50

HUSK: Lørdag den 29. april kl. 14 kommer Lærke Posselt og fortæller om sine billeder med udgangspunkt i udstillingen.

Åbningstider i påsken

Foråret er i fuldt flor. Og påsken er på vej - en god anledning til at besøge museet, der har åbent alle dage i påsken.

Palmesøndag er der åbent kl. 11-17; Tirsdag den 11 og onsdag den 12 er der åbent kl. 12-16. Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag, Påskedag og 1. Påskedag har museet åbent kl. 11-17.

Museumsvej 2

Afmeld nyhedsbrev